" /> My Title page contents Pershtypjet

Shërbime të transportit të mallrave nga Zvicra për Kosovë076 418 28 24

Përshtypjet tuaja

Nëse keni komente, sugjerime ose vërejtje, ju lutem na shkruani dhe na ndihmoni të jemi edhemë të mirë dhe të përmirësohemi vazhdimisht.

Faleminderit nga stafi ynë ! 

Na shkruani pët përshtypjet tuaja

Faleminderit që na keni kontaktuar, ne do të kemi parasysh të gjitha vërejtjet dhe komentet tuaja

Oferta online

Ofertën për shërbime të transportit ju mund ta merrni edhe online. Pas pranimit të aplikacionit ne ju dërgojmë një ofertë

Merr ofertë online