" /> My Title page contents Gani Transport: Transport Zvicer Kosovë

Shërbime të transportit të mallrave nga Zvicra për Kosovë076 418 28 24

Nuk i n'zen kerri krejt senet

Nuk i n'zen kerri krejt senet

Nuk ka mundësi që me veturë të vogël të sjellni të gjitha ato gjëra që mund ti transportoni me ne. Merrni ofertë online dhe do të keni më shumë vend në veturë gjatë udhëtimit për në Kosovë

Shiko më shumë
Ku t'thuash ti!

Ku t'thuash ti!

Kompania jonë bënë transportim të mallrave të ndryshme duke filluar nga gjësendet personale deri tek makinerit e punës dhe të bujqësisë, me pesha dhe madhësi të ndryshme

Shiko më shumë
Dërgoni lumturi në shtëpi

Dërgoni lumturi në shtëpi

Ne ju mundësojmë të dërgoni në vendlindje gjërat që më të dashurit tuaj kanë nevojë. Mos hezitoni të merrno ofertë online për dërgesat dhe kostot e transportit

Shiko më shumë
Shërbime me efikasitet të lartë

Shërbime me efikasitet të lartë

Realizimi i shërbimeve të transportit të mallrave nga Zvicra në Kosovë, organizohet në mënyrë efikase nga lokacioni i banimit tuaj në Zvicër deri në destinacionin e kërkuar nga ana juaj

Shiko më shumë
Gëzim në shtëpi për secilën familje

Gëzim në shtëpi për secilën familje

Duke transportuar me ne, ju dërgoni gëzim në shtëpitë tuaja, kurse ne kujdesemi dhe ju garantojmë dorëzimin e dërgesave kudo në Kosovë

Shiko më shumë
Përgejgjësi ndaj klientit

Përgejgjësi ndaj klientit

Kompania Gani Transport e cila ka traditë në realizimin e këtyre shërbimeve, ju garanton në cilësin e transportit të dërgesave tuaja. Gjithashtu ne marrim përgjegjësi dhe detyrime para jush

Shiko më shumë
Çmimet e transportit dhe oferta

Çfarë transportojme, çmimet e transportit, ofertat dhe koha e dorëzimit. Të gjitha këto i gjeni në faqën e ofertave online. Aty mund të gjeni informacionet bazike të transportit, ose mund të kërkoni edhe ofertë online.

Shërbimet dhe mundësitë

Flota transportuese


Posedojmë flotën transportuese e cila i plotëson të gjita kërkesat e klientëve tanë në Zvicër dhe Kosovë

SHIKO MË SHUMË

Besueshmëri


Ne jemi e vetmja kompani që garantojmë klientët tanë në të gjitha mënyrat e mundshme

SHIKO MË SHUMË

Transport i shpejtë


Dorëzimi i dërgesave realizohet në afatin më të shpejtë të
mundshëm 

SHIKO MË SHUMË

Çmime të favorshme


Kemi ofertat më të mira në treg si dhe ju mundësojmë që të merrni ofertë të personalizuar

Shiko më shumë

Kompania jonë

Ofrojmë transport për Kosovë nga Zvicra, ofrojmë linja të nevojshme të shërbimeve transportuese të mallrave për klient individual dhe biznese nga Federata Zvicerane në drejtim të Republikës së Kosovës dhe anasjelltas.

 • Garantojmë dhe kompensojmë për dërgesat tona
 • Bëjmë grumbullimin nga e gjithë Federata Zvicërane
 • Bëjmë dorëzimin e dërgesave në të gjitha qytetet e Kosovës
 • Më shpejtë se sa me kompanitë më të famshme postare

Shiko më shumë

Rreth nesh

Ku ndodhemi

Zvicër

Giessenstrasse 11, 8953 Dietikon ZH
Telefon
076 418 28 24
079 565 46 14

HAPE NË LOKACION

Kosovë

Zona industriale në Shirokë P.N.
23000 Suharekë
Telefon
049 11 99 11 

HAPE LOKACIONIN

Përshtypjet e Klientëve tanë
 • Ju kenin qenë zgjidhja ma e mirë për me dërgu mall në Kosovë. Ju jam mirënjohës për punën e shkëlqyeshme

  • Hetem Berisha, Basel
 • Jam i kënaqur me shërbimit dhe korrektsinë e stafit të gani Transport. Ju uroj suksese!

  • Nijazi Kabashi, St. Gallen
 • Jam i fascinuar me cilësinë e shërbimeve, shpejtësinë dhe korrektësinë dhe profesionalizmin.

  • Fatmir Krasniqi, Zurich
 • Nuk ka koment për shërbimet e transportit. Ju falenderoj për korrektësinë dhe saktësinë

  • Artan Gashi, Gilan
 • Ju kenin qenë zgjidhja ma e mirë për me dërgu mall në Kosovë. Ju jam mirënjohës për punën e shkëlqyeshme

  • Hetem Berisha, Basel
  • Hetem
 • Jam i kënaqur me shërbimit dhe korrektsinë e stafit të gani Transport. Ju uroj suksese!

  • Nijazi Kabashi, St. Gallen
  • Nijazi
 • Jam i fascinuar me cilësinë e shërbimeve, shpejtësinë dhe korrektësinë dhe profesionalizmin.

  • Fatmir Krasniqi, Zurich
  • Fatmir Krasniqi
 • Nuk ka koment për shërbimet e transportit. Ju falenderoj për korrektësinë dhe saktësinë

  • Artan Gashi, Gilan
  • Artani

Keni komente, sugjerime ose vërejtje, ju lutem na shkruani dhe na ndihmoni të jemi edhe
më të mirë dhe të përmirësohemi vazhdimisht.

Përshtypjet